Partnereink:

Szép kártya elfogadóhely
Pöttyös
Veritas
Vitalade
Watt
SciTec
Active O2
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
 

Finn szauna:


Finnországban a szauna több, mint 2000 éves múltra tekint vissza és mind a mai napig a finn kultúra szerves része. A szauna fejlődése az eredeti földszaunától egészen napjaink kabinszaunájáig felépítésében számos változást eredményezett, a szauna működésének alapelve azonban a mai napig változatlan maradt. A finn szauna, amely egyesíti a római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit, hűen elkíséri a finneket, bárhol is járnak a világban. Jelenlegi finn szaunánk relax zenével kiegészülve elégíti ki a frissülni vágyók igényeit.
 
 

Szolárium:


Érdemes megemlítenünk a különlegességnek számító, Ergoline tí­pusú, professzioná­lis, aromaterápiás fekvő szoláriumot (Twin Power, aquafresh és aromaterápia, comfort cooling, nyakbarnító, vállbarnító), de üzemeltetünk álló szoláriumot is, ha valaki azt kedveli job­ban.Szolárium krémek nagy választékával tudunk szolgálni vendégeinknek, akár különböző bőrtípusra is.

Infraszauna:


Az infraszauna sok jótékony hatással bír. Ez a fajta szauna száraz környezetet teremt viszonylag alacsony hőmérsékleten. De annak ellenére, hogy alacsonyabb hőmérsékleten működik, mégis élvezhetjük az előnyöket, akár egy hagyományos szaunában. Az infraszauna rendszeres használata kitűnő módja a méregtelenítésnek. Ez a szauna nem csak méregtelenít, hanem felfrissíti és újjáéleszti is a testet. Ezt a fajta szaunát sokat használják a sportban izomsérülés esetén is.
 
Főoldal   :    Rólunk   :    Szolgáltatások   :    Galéria   :    Kapcsolat   :    Felhasználási feltételek   

Copyright © 2008 Media Pro Kft. Minden jog fenntartva.
free wifi logo

Flabélos
Kastélyvendéglő (Club 11)