Partnereink:

Szép kártya elfogadóhely
Pöttyös
Veritas
Vitalade
Watt
SciTec
Active O2
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
 

Felhasználási feltételek


© Minden jog fenntartva. Varga's Bau Kft.

Ez a web-oldal a Varga's Bau Kft. szellemi tulajdona.

A Varga's Bau Kft. írásbeli engedélyének birtokában, nem kereskedelmi célra csak abban az esetben másolható, tehető közzé vagy továbbítható, amennyiben az itt található védjegy és szerzői jogra vonatkozó kitétel minden példányon megtalálható. Kereskedelmi célú felhasználás esetére az adott szerződés vonatkozik. Ezen web-oldal bármely részének is bárki által engedély nélküli történő másolása, közzététele vagy továbbítása az Egyesült Államok, a Magyar Köztársaság és más országok szerzői jogi törvényének megsértését jelenti.

Az ezeken a web-oldalakon megjelenő anyagokkal megkíséreljük a naprakész és legpontosabb tájékoztatást nyújtani, azonban óhatatlanul előfordulhatnak hibák. Az itt megjelenő információkra vonatkozóan semmiféle garanciát nem vállalunk, azok a kapott formában jelennek meg. A Varga's Bau Kft. fenntartja a jogot, hogy mindenféle előzetes tájékoztatás és kötelezettség vállalás nélkül bármikor módosítsa a specifikációkat vagy a szolgáltatásokat, Illetve, hogy abbahagyja adott szolgáltatás nyújtását.

A web-oldalról sok hivatkozás található, melyek külső web-oldalakra vezetnek, melyeket olyan harmadik fél tart karban és üzemeltet, akik kívül esnek a Varga's Bau kft. érdekeltségi körén, és amiért semmiképpen sem felel.

 
Főoldal   :    Rólunk   :    Szolgáltatások   :    Galéria   :    Kapcsolat   :    Felhasználási feltételek   

Copyright © 2008 Media Pro Kft. Minden jog fenntartva.

free wifi logo

Flabélos
Kastélyvendéglő (Club 11)